top of page

Vivacook biedt diverse keukenprogramma’s aan voor de Gite LeReveDuSanglier :
 

Zo geven zij diverse kookworkshops, bijvoorbeeld workshop sushi maken, workshop Italiaans koken, workshop bonbons maken, maar ook een speciale pizza workshop die gegeven wordt in onze gite, en waar de pizza’s gebakken worden in de originele Italiaanse houtoven!

Dit kan in het Engels, Nederlands, Italiaans of Frans zijn.
Geniet je van een week of een weekend met vrienden, familie of collega’s en zoekt u een leuke activiteit met de lokale producten uit regio, dan is het zeker de moeite waard eens op hun website te kijken www.vivacook.be

De workshop PIZZA bakken in de houtoven in de Gite LeReveDuSanglier

Speciaal voor de houtoven in leReveDuSanglier biedt Vivacooks een pizza-workshop aan.

Zo heeft u de mogelijkheid om in de grote houtoven onder begeleiding van een professionele kok echte Italiaanse pizza’s te bereiden.

 

De workshop bestaat uit :

Het maken van het deeg, de oven opstoken en prepareren, de garnering bereiden, de saus bereiden en tenslotte het bakken van overheerlijke pizza’s

Met een minimum van 8 personen

Vanaf € 39,99 per persoon. Duur van de activiteit van 2 uur tot 3 uur

 

Kijk op hun websites voor andere workshops!

Of een Chef-kok die in de gite komt koken voor het hele gezelschap

Ontvang uw gasten als in een restaurant maar dan bij u thuis in de gite:

De chef-kok thuis

Heeft u zin in een maaltijd thuis, uw gasten zelf te verwelkomen, en zonder gedoe plezier te kunnen maken?

Dat zijn de voordelen van een restaurant in je eigen huis. .

De chef doet de boodschappen, draagt zorg voor de bereiding van de maaltijd en zorgt dat voor ze vertrekken dat de keuken weer tip top in orde wordt gebracht

Hij zal met veel plezier zijn menu aan de tafel aankondigen en kan al uw vragen beantwoorden.

Inbegrepen in de prijs zijn de boodschappen, de bereiding en het opruimen.  Drankjes wel graag zelf verzorgen, of in overleg met Vivacooks

Vanaf € 49,95 per persoon met een minimum van 8 personen.

 

De klassieke menusuggesties (hetzelfde menu voor de hele groep)

Starters:

1. Verrassende Scampi's

2. Aziatische rundvleestartaar

3. Tartaarse visduo van de markt

4. Originele Makis

5. Minimuffin met tomaten feta en basilicum

6. Duo van sint-jakobsschelpen citroen en vanille supl vanaf 5 €

 

De gerechten:

1. Gerolde eendenborst met seizoensgroenten

2. Papillote visduo met kokoscrème en groene curry

3. Coquelet en biologisch hooi (??) met bijbehorende  seizoensgebonden bijgerechten.

4. Kalfsvlees en vergeten groenten

5. Kalfsvlees in eigen jus vergezeld van seizoensgroenten, aardappelgratin (€ 6 supl)

6. Lamsrib met rode pesto (supl van 6 €)

7. Risotto van vis en schelpdieren (€ 8)

 

Desserts:

1. Apple en perenfondant met Grand Marnier

2. Chocolademousse uit de sifon (slagroomspuit)

3. Speculaas crumble met banaan

4. Mascarpone-mousse met balsamico-azijn

5. Speculaas-cheesecake en fruitcoulis

6. Ananas Carpaccio met verse muntsiroop

7. Petits choux farcis (Kleine gevulde hapjes )

 

Het  Menu's van de streek: prijs per persoon 55 € (hetzelfde menu voor de hele groep):

Starter:  Gedraaide gevulde champignons Stoumontoise , met jonge spruitensalade

Of  Forelmousse op toast

 

Gerechten:

Ballotine de volialle (soort rollade van gevogelte ) van de biologische boerderij Bastin in Stavelot met mosterd en dragon saus, gegrilde aardappelen met kruiden, seizoensgroenten van de plaatselijke groenteteler.

Of

Rundvlees karbonade met appelcider van “Stassen”, gegratineerde aardappelen en  gegrilde groenten

 

Kaasplateau-supplement van € 12,95 per persoon

Assortiment van 5 kazen uit de regio,  met walnoten, Luikse stroop, brood en boter van de boerderij van de Grote Venen

 

Desserts:

Sabayon van Bobeline-bier met aardbei

of

Trio van bitterkoekjes gemaakt door onze Belgische banketbakker, wit, melk en zwart

 

 

Neem voor meer informatie over een van hun producten contact op met Vivacook op via info@vivacook.be

Hoofd en chef-kok: Jean NEYSKENS.

www.vivacook.be

Vivacook op You tube https://www.youtube.com/watch?v=rGoojYYCOWs&t=2s

bottom of page